Libresse.com je sajt na kome možemo da delimo neke informacije o sebi i proizvodima koje prodajemo, ali je ujedno i mesto na kome možeš da deliš svoja mišljenja i ideje, slike i veze, pitanja i odgovore.

Da bi to bilo moguće i da bi Libresse.com bio odličan sajt, važno da se svi osećaju dobrodošlo i da naiđu na ljubaznost. Evo nekih osnovnih pravila za koja smatramo da moraju da se poštuju: 

Komentari

Da bi mogla da ostavljaš komentare, moraš da registruješ nalog na sajtu Libresse.com.
Postoje još neke usluge na sajtu koje takođe zahtevaju registraciju.
Registrovanjem prihvataš sledeće:

- Bez ličnih napada
Ne smeš da vređaš, ismevaš ili napadaš ostale korisnike. Strogo je zabranjeno
sramoćenje i klevetanje, podsticanje rasizma i izazivanje rasne mržnje. Ne smeš da prenosiš ili postavljaš na ovaj sajt materijal, informacije ili druge oblike komunikacije koji krše bilo koje važeće zakone ili propise.

- Odupri se negativnom stavu
Budi ljubazna i uljudna. Ne pokušavaj da provociraš i govoriš nepristojne stvari. Nemoj da pretiš ili da budeš agresivna.

Svi unosi na ovom forumu treba da budu učtivi i prijateljski. Ne zaboravi da će neko pročitati ono što si napisala! Takođe, ne zaboravi da svako ima pravo na svoje mišljenje, čak i ako nisi saglasna sa njim. To je u stvari čitava zamisao foruma.

Samo stvarni ljudi

Ne smeš da koristiš Libresse.com u komercijalne svrhe, tj. za oglašavanje/prodaju proizvoda i usluga. Pridržavaj se zakona o zaštiti autorskih prava (tj. ne postavljaj materijal koji nije tvoje vlasništvo). Libresse.com ne preuzima odgovornost za korisnike koji su objavili materijal koji nemaju pravo da objavljuju, čime su prekršili zakon o zaštiti autorskih prava. Pročitaj više u odeljku Pravna izjava.

Predviđeno je da Libresse veb-sajt bude prijatno mesto gde svako može da dobije pomoć vezanu za menstruaciju i bliske teme. Zbog toga povremeno sređujemo sajt tako što uklanjamo unose koji nisu u skladu sa pravilima ili zakonom, odnosno, one koji povređuju ostale korisnike sajta. Takođe, želimo da te zamolimo da nas obavestiš u slučaju da naiđeš na nešto što smatraš da treba da uklonimo!

Fotografije

Vodi računa koje fotografije otpremaš. Svi korisnici mogu da dodaju fotografiju na svoj profil. Fotografije će biti prikazane na stranici „Moj profil“ i u komentarima (ako ne odlučite da budete anonimni). Imaj u vidu da svi prijavljeni korisnici mogu da vide tvoju fotografiju, pa treba da budeš pažljiva prilikom otpremanja. Ne zaboravi da ćeš možda prekršiti zakon ako otpremiš fotografiju, recimo, poznate ličnosti bez njenog ili fotografovog odobrenja.

Kršenje pravila

Smatramo da su pravila ponašanja na sajtu Libresse zapravo korisna za tebe jer dobijaš bolji sajt, pa očekujemo da ih svi korisnici poštuju. Svakom ko krši ova pravila ili se ponaša bezobzirno prema drugim korisnicima biće zabranjen pristup našem sajtu. Pročitaj više o opštim uslovima u odeljku Pravna izjava.

Loše strane interneta

Ne zaboravi da se mnogi ljudi na internetu lažno predstavljaju kao neko drugi. Vodi računa s kim razgovaraš i nemoj nikada da postavljaš lične informacije direktno na sajt. Ako primetiš da se neko ponaša čudno, da ima neuobičajene zahteve ili slično, obavesti nas o tome!

Konačno!
Budi ljubazna.
Budi pažljiva i uživaj!