PureSensitive™ Ultra Night ulošci

Libresse PureSensitive™ Ultra Night su duži od PureSensitive™ Ultra Normal uložaka. Zbog svoje dodatne dužine pružaju ti i dodatnu sigunost i zaštitu bez iritacije tokom noći.

Jedinstvena SecureFit™ tehnologija garantuje da je uložak oblikovan tako da bi odgovarao tvojim oblinama i kretao se s tobom bez obzira na to kako spavaš. Na taj način ćeš moći mirno da provedeš noć.

izuzetno obilno krvarenje

Indikator obilnosti krvarenja

Menstrualno krvarenje je kod svake žene drugačije. Zato koristite naš indikator obilnosti krvarenja da biste pronašli idealan uložak za sebe. Što je indikator crveniji, to uložak više upija.

Razlozi zbog kojih ćeš ih voleti:
  • Materijali blagi prema koži nežno štite tvoju najosetljiviju kožu tvoje intimne regije
  • Izuzetno nežan gornji sloj sprečava neprijatno trenje i iritaciju kože
  • 0% uobičajenih alergena*, 0% mirisa i 0% boja pomažu da se smanji rizik od iritacije
  • SecureFit™ osigurava potpunu zaštitu dok krilca drže uložak na mestu
  • *Libresse PureSensitive ulošci i dnevni ulošci su testirani na najčešće alergene za koje se zna da izazivaju iritaciju kože. Koristili smo laboratorijsko testiranje, tačnije metodu NF EN 16274, sa granicom otkrivanja koja iznosi 2ppm. Pri sprovođenju testiranja nismo pronašli prisutnost sledećih alergena: D-limonena, benzil alkohola, linaloola, metil 2-oktinoata, citronelola, citrala, geraniola, cinamala, anizil alkohola, hidroksicitronelala, cinamil alkohola, eugenola, kumarina, izoeugenola, alfa izometil jonona, butilfenil metilpropionala, amil cinamala, hidroksi-izoheksil 3-cikloheksan karboksaldehida, farnezola, amil-cinamal alkohola, heksil cinamaldehida, benzil benzoata, benzil salicilata, benzil cinamata.