Plus sized woman with a womb embroidered on her underwear lifting her t-shirt up, proudly showing off stretch marks. Text overlay: Welcome to our world. Women should live the life they want without fear or shame. Period.
Plus sized woman with a womb embroidered on her underwear lifting her t-shirt up, proudly showing off stretch marks.
Dobro došle u naš svet

Žene treba da žive život kakav žele, bez straha i stida. Tačka.

Zašto naše #pričeiznutra treba saslušati

Kada su u pitanju naše #pričeiznutra, one nikada nisu tako jednostavne. Istražite našu arhivu inspirativnih #pričeiznutra - rado bismo čuli i tvoju!
Plus sized woman in sunglasses and peach swimming costume stands on a beach.

Essity pristup održivosti

Održivost nije samo „reč dana“ – to je ključ za opstanak naše planete. Ponosni smo na održiv način proizvodnje naših Libresse proizvoda.

Razgovor sa ćerkom o menstruaciji – da li treba da razmislite o tome?

Iako je možda neprijatno započeti tu temu, važno je da razgovarate sa ćerkom o njenoj prvoj menstruaciji. Evo nekih saveta o tome kako da pristupite toj temi.

Mesto koje menstruacija treba da ima u pop kulturi

Važno je da se razgovara o menstruaciji u popularnim medijima. Pročitaj zašto je potrebno da razbijemo tabu vezan za menstruaciju i prokrčimo put budućim generacijama žena.

Naučna istraživanja o blagotvornom učinku vežbanja na menstruaciju

Postoji puno zabluda o tome da li je dobro vežbati tokom menstruacije. Saznaj kako lagane vežbe tokom menstruacije mogu da ublaže grčeve.

Naše eko obećanje

Libresse podržava dobrobit žena – ali i sveta u kome živimo. Naš cilj je da smanjimo naš ugljenični otisak za 30% do 2030. godine.
Libresse proizvodi

Istraži celokupan asortiman Libresse proizvoda