Roll.Press.Go

Vremena su se promenila

Nema potrebe da se mnogo uznemiravaš kada dobiješ menstruaciju, bez obzira na to koliko si zauzeta. Kada se organizuješ i imaš kod sebe odgovarajuće higijenske uloške kada ti zatrebaju, menstruacija ti neće predstavljati nikakav problem.

Međutim, odlaganje higijenskih uložaka u otpad može ponekad da bude problem, posebno kada si van kuće. Prema Libresse istraživanju, odlaganje uložaka u otpad zapravo predstavlja najčešći problem kada se radi o ženskoj zaštiti. To je sasvim razumljivo.

Zato je Libresse kreirao Roll.Press.Go. Higijenski ulošci koje možeš uredno i diskretno da odložiš u otpad bez obzira na to gde se nalaziš. Nema korpe za otpatke u blizini? Nema problema. Roll.Press.Go omot ima jedinstvene samolepljive ivice sa svih strana, tako da možeš uredno da umotaš upotrebljen uložak, a zatim da ga odložiš. I zato što Roll.Press.Go omot ostaje čvrsto zatvoren čak i nakon odlaganja.

Jednostavno, higijenski i diskretno

Pre nego što su se pojavili Roll.Press.Go ulošci, često je odlaganje uloška podrazumevalo njegovo umotavanje u toaletni papir ili kopanje po torbi u potrazi za plastičnom kesom u koju bi ga sakrila sve dok ne naiđeš na korpu za otpatke ili za odlaganje uložaka. To može biti neuredno i nepraktično, posebno ako ne možeš da pronađeš toaletni papir ili plastičnu kesu.

Međutim, nema više potrebe za tim. Sada više nije bitno da li si za stolom ili u avionu, da li džogiraš u parku ili plešeš u noćnom klubu, jer sve što treba da uradiš kada promeniš uložak je da ga smotaš u samolepljivi omot i pritisneš ivice. To je sve. Roll.Press.Go: jednostavno, higijenski i diskretno.

Tri proizvoda za zaštitu tokom menstruacije na tirkiznoj pozadini – Libresse

Istraži još proizvoda za zaštitu tokom menstruacije