Libresse

Kao jedan od vodećih brendova za higijensku zaštitu žena u Velikoj Britaniji, Libresse je svestan da osećaj udobnosti i pouzdanosti prati osećaj „odvažnosti“. Zato što ništa ne treba da te sputava u životu. Zbog toga Libresse nastoji da pomogne ženama da ostvare svoj pun potencijal pomoću proizvoda koji im ulivaju samopuzdanje da pomeraju sopstvene granice. 
 
Uz široku ponudu uložaka koji nude trostruku zaštitu od curenja, jedinstveno oblikovanih dnevnih uložaka koji prate liniju tela i proizvoda koji aktivno neguju intimnu regiju, Libresse ti omogućava da živiš odvažno svaki dan – bez obzira na menstruaciju.

Proživi. Živi odvažno.

Essity, naša matična kompanija

Essity je vodeća globalna kompanija za proizvodnju higijenskih i zdravstvenih proizvoda. Grupa razvija i proizvodi održive proizvode za ličnu negu, materijale i zdravstvene proizvode. Prodaju se u oko 100 zemalja pod mnogim poznatim brendovima, uključujući vodeće svetske brendove TENA i Tork i regionalne brendove kao što su Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda i Zewa. Kompanija Essity ima sedište u Stokholmu u Švedskoj i registrovana je na berzi NASDAQ OMX u Stokholmu.

Više informacija potraži na sajtu www.essity.com