Da li bi preporučila ovaj sajt drugarici?

Hvala na odgovoru!

STIGNI DO CILJA OSEĆAJUĆI SE SVEŽE I ZAŠTIĆENO!

Bilo da trči pustinjom ili da šeta gradskim ulicama, ultramaratonka Rebecca Watson se ne zaustavlja kada njena menstruacija počne. Libresse FreshProtect ulošci imaju prozračan površinski sloj i SecureFit oblik koji se prilagođava njenom telu, za apsolutnu zaštitu od curenja. Tako da se oseća samopouzdano, sveže i zaštićeno sve do poslednjeg kilometra.

1 APSOLUTNA UDOBNOST I ZAŠTITA

Dizajnirani da se prilagođavaju tvom telu da bi bila zaštićena od bilo kakvog curenja. Tako da možeš da se osećaš samopouzdano bez obzira na to šta radiš.

2 OSEĆAJ SE SVEŽE TOKOM CELOG DANA

Nežan, prozračan površinski sloj i superupijajuće jezgro čine da se osećaš sveže, čisto i suvo od jutra do večeri.

Kada život ubaci u treću brzinu, želećeš uložak koji može da isprati taj ritam. Libresse FreshProtect ulošci imaju prozračan površinski sloj koji je neverovatno nežan u kontaktu sa tvojom kožom. SecureFit se prilagođava tvom telu, dajući ti osećaj udobnosti i apsolutnu zaštitu od curenja. Tako da bez obzira na to šta radiš možeš da se osećaš samopouzdano, sveže i kao da držiš stvari pod kontrolom. Rebecca Watson je mlada ultramaratonka koja se 2014. godine iz malog mesta na severu Engleske preselila u London u kome sada radi za Nike i vodi nekoliko trkačkih klubova. Trčanje je isprva bilo njen način za savladavanje životnih poteškoća u tinejdžerskom dobu, a danas je sportistkinja koja je uspešno istrčala 2 ultramaratona i 6 maratona.

Tri proizvoda za zaštitu tokom menstruacije na tirkiznoj pozadini – Libresse

Istraži još proizvoda za zaštitu tokom menstruacije

Tri proizvoda za zaštitu tokom menstruacije na tirkiznoj pozadini – Libresse