Da li bi preporučila ovaj sajt drugarici?

Hvala na odgovoru!
Roll.Press.Go

Vremena su se promenila

Nema potrebe da se mnogo uznemiravaš kada dobiješ menstruaciju, bez obzira na to koliko si zauzeta. Kada se organizuješ i imaš kod sebe odgovarajuće higijenske uloške kada ti zatrebaju, menstruacija ti neće predstavljati nikakav problem.

Međutim, odlaganje higijenskih uložaka u otpad može ponekad da bude problem, posebno kada si van kuće. Prema Libresse istraživanju, odlaganje uložaka u otpad zapravo predstavlja najčešći problem kada se radi o ženskoj zaštiti. To je sasvim razumljivo.

Zato je Libresse kreirao Roll.Press.Go. Higijenski ulošci koje možeš uredno i diskretno da odložiš u otpad bez obzira na to gde se nalaziš. Nema korpe za otpatke u blizini? Nema problema. Roll.Press.Go omot ima jedinstvene samolepljive ivice sa svih strana, tako da možeš uredno da umotaš upotrebljen uložak, a zatim da ga odložiš. I zato što Roll.Press.Go omot ostaje čvrsto zatvoren čak i nakon odlaganja.

Jednostavno, higijenski i diskretno

Pre nego što su se pojavili Roll.Press.Go ulošci, često je odlaganje uloška podrazumevalo njegovo umotavanje u toaletni papir ili kopanje po torbi u potrazi za plastičnom kesom u koju bi ga sakrila sve dok ne naiđeš na korpu za otpatke ili za odlaganje uložaka. To može biti neuredno i nepraktično, posebno ako ne možeš da pronađeš toaletni papir ili plastičnu kesu.

Međutim, nema više potrebe za tim. Sada više nije bitno da li si za stolom ili u avionu, da li džogiraš u parku ili plešeš u noćnom klubu, jer sve što treba da uradiš kada promeniš uložak je da ga smotaš u samolepljivi omot i pritisneš ivice. To je sve. Roll.Press.Go: jednostavno, higijenski i diskretno.

Tri proizvoda za zaštitu tokom menstruacije na tirkiznoj pozadini – Libresse

Istraži još proizvoda za zaštitu tokom menstruacije

Tri proizvoda za zaštitu tokom menstruacije na tirkiznoj pozadini – Libresse