Upotreba kolačića i postavke

Standardna politika ovog vebsajta je da dozvoljava sve kolačiće.  To nam pomaže da Vam osiguramo najbolje tehničko iskustvo na ovom vebsajtu.Ako želite da nastavite posetu dozvoljavajući sve kolačiće ne morate da napravite nikakve izmene.

Ako želite da saznate više o načinu na koji koristimo kolačiće ili kako da promenite podešavanja, to možete učiniti ovde

 

Naše putovanje

 
 • Četrdesete

  Četrdesete

  Žene počinju da rade i zarađuju sopstveni novac (zar nije potpuno blesavo što se to dogodilo tek 40-ih godina!), te mogu da priušte kupovinu sanitarnih uložaka. Ovde u Švedskoj počinje da se prodaje prvi krep papirni uložak, Mimosept (sad smo veštiji u davanju imena našim prizvodima) od Libresse. Mrežica obavija jezgro uloška a krajeve sami vezujete. Sam uložak se fiksira za pojas oko kukova.

 • Pedesete

  Pedesete

  U Falkenbergu smo osmislili mašinu za automatsko vezivanje koja potpuno menja proces proizvodnje uložaka. Dok drugi sede i ručno vezuju čvorove ili prodaje uloške bez čvorova, fantastični ulošci sa mašinski vezanim čvorovima jednostavno izleću iz naše fabrike u Falkenbergu.

 • Šezdesete

  Šezdesete

  Sada uložak može da se fiksira direktno za gaćice. Zahvalujući izumu SCA – lepljivoj traci od sunđeraste gume koja zadržava uložak u mestu – više nema potrebe za specijalnim pojasom. Sam uložak je takođe znatno poboljšan super suvom površinom.

 • Sedamdesete

  Sedamdesete

  Libresse Anatomic je lansiran! To je prvi ikad uložak oblikovan da pristaje vašem telu, sa dodatnim punjenjem na sredini. Uložak je omogućavao udobno nošenje zvoncara (tako su se tad zvale), iako imate menstruaciju.

 • Osamdesete

  Osamdesete

  Životni stilovi žena oduvek su bili zvezda vodilja za Libresse inovacije – pretpostavili smo da devojke verovatno ne žele da nose sa sobom veliko pakovanje uložaka kad voze rolšule (na četiri točka) – i zato smo izumeli pojedinačno upakovane uloške. Na taj način uvek pri ruci imate uložak ako vam zatreba. 1980-ih proizvodimo i prvi uložak sa krilcima!

 • Devedesete

  Devedesete

  Nova tehnologija upijanja, Efficapt, čini uložak debeo samo 3 mm sasvim izvodljivim. Ista sigurna zaštita i neverovatna moć upijanja, samo tanja i udobnija. Rođen je Libresse Invisible!

 • Početak 21. veka

  Početak 21. veka

  Počinjemo da koristimo internet i ajpodove, predstavljamo jedinstvene i revolucionarne ideje poput prvog uloška za tange u svetu i Invisible Goodnight. Fantastičan dizajn Invisible Goodnight omogućava savršeno pristajanje uloška i zaštitu od curenja dok spavate.

 • Prva decenija 21. veka

  Prva decenija 21. veka

  Uvek razvijamo proizvode koji odgovaraju vašim potrebama, vašem telu i načinu na koji se krećete. Znamo da ćete se osećati bolje ako vam uložak savršeno odgovara. Libresse proizvodi se pomeraju s vašim telom ali ostaju fiksirani za gaćice, za vrhunsku zaštitu protiv curenja.

 
 
 
 
 
 

Da li ste zaboravili vašu lozinku?

Bez brige! Unesite vaše korisničko ime ili e-mail adresu a mi ćemo vam poslati detalje.

Greška, morate da unesete ime
Greška, unet e-mail ili korisničko ime ne postoje
Poslata je nova lozinka
 
 
 
 
 
 
Sačekajte

Pretplatite se na naš Bilten

Naš Bilten je odličan način da čuvate ažurirane informacije o sajtu, ponudama, događajima i još mnogo toga. U vezi sa Libresse!

Unet email je već na spisku za Bilten.
Vaš e-mail je sada registrovan za naš Bilten!
Nervažeća e-mail adresa
Obavezno polje

Odjavite se

 
 
 
 
 
 
Sačekajte

Odjavite se sa našeg Biltena

Da li smo mi nešto uradili ili rekli? Molimo da nas kontaktirate kako bismo vam to nadoknadili. Nedostajaćete nam! Šta da se radi – uvek možete ponovo da se prijavite ako se predomislite.

Greška. Da li ste uneli ispravan e-mail?
Sada ste odjavljeni!
Nervažeća e-mail adresa
Obavezno polje
 
 
 
 
 

Zdravo! Vaš pretraživač je malko star!

Pređite na bilo koju od ovih novih verzija.

1.5
6.0
2.0
2.0
 • Firefox
 • Internet Explorer
 • Safari
 • Chrome
 
 
 
 
 

Hvala za vaše pitanje!

Naš stručnjak prima mnoštvo pitanja. Stručnjak će odgovoriti samo na pitanja na koja ranije nije dat odgovor.

 
 
 
 
 
 

Obrišite nalog

Vaš Libresse nalog je uklonjen