Upotreba kolačića i postavke

Standardna politika ovog vebsajta je da dozvoljava sve kolačiće.  To nam pomaže da Vam osiguramo najbolje tehničko iskustvo na ovom vebsajtu.Ako želite da nastavite posetu dozvoljavajući sve kolačiće ne morate da napravite nikakve izmene.

Ako želite da saznate više o načinu na koji koristimo kolačiće ili kako da promenite podešavanja, to možete učiniti ovde

 

Uporeba kolačića


Ova Lokacija koristi kolačiće i ovaj odeljak vam pruža detalje o tome kako se koriste kolačići i kako možete da kontrolišete da li da sačuvate ili obrišete kolačiće.

Šta je kolačić?

Delovi informacije koje se prenose na čvrsti disk vašeg računara sa Veb lokacije poznati su kao „kolačići“.
Oni nisu računarski programi, nego samo male datoteke sa informacijama koje omogućavaju Veb lokacijama da sačuvaju i pristupe informacijama o korisničkom šablonu pretraživanja.
Većina Veb lokacija koristi kolačiće, zato što su oni deo kutije sa alatima koja čini Internet odličnim iskustvom za korisnike.  Kolačići omogućavaju Veb lokacijama da pruže personalizovane usluge (na primer, pamćenje lozinke, čuvanje proizvoda u korpi za kupovinu ili prikazivanje sadržaja koji je relevantan).
Postoje različite vrste kolačića: privremeni kolačići (ili sesijski kolačići) se brišu kada se zatvori pregledač; uporni kolačići se ne brišu već ostaju sve dok se aktivno ne obrišu ili kada isteknu (što zavisi od toga na koliko dugo je Veb lokacija programirala da traju kolačići).

 

Kako obrisati kolačić?

Većina pregledača je automatski podešena da prihvata kolačiće. Vi možete da onemogućite kolačiće na vašem pregledaču, ali zapamtite da ako to učinite, možete izgubiti mnoge funkcije koje su neophodne da se omogući pravilno funkcionisanje Veb lokacije. Ako želite detaljnije informacije o kolačićima, posetite adresu www.aboutcookies.org koja sadrži sveobuhvatne i nezavisne informacije o tome kako onemogućiti kolačiće pomoću podešavanja pregledača i kako obrisati kolačiće koji su već na vašem računaru.
Da biste obrisali kolačiće sa vašeg mobilnog telefona potrebno je da pogledate priručnik za telefon.
 

Lista Libresse kolačića

U cilju pružanja personalizovanog iskustva ova Lokacija koristi kolačiće. 

 

Svaki put kada koristite Lokaciju, kolačići se prebacuju i/ili im se pristupa. Kolačići su navedeni dole.
Svrha Tip Trajanje 1. ili 3. strana
Podrška aplikaciji Striktno neophodni kolačići Privremeni-sesiijski kolačići 1. strana
Login status Striktno neophodni kolačići Privremeni-sesiijski kolačići 1. strana
Praćenje korišćenja sajta Kolačići performansi Privremeni-sesiijski kolačići i stalni kolačići 3. strana
Korisničke preference Kolačići funkcionalnosti Po poseti 1. strana

 

Striktno neophodni kolačići

 – Ovi kolačići su od suštinske važnosti da bi vam omogućili kretanje po Veb lokaciji i koristili njene funkcije, kao što je pristupanje obezbeđenim oblastima Veb lokacije.  Bez ovih kolačića, nije moguće obezbediti usluge koje zahtevate, kao na primer usluga kupovine.

 

Kolačići performansi

– Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako korisnici koriste Veb lokaciju, na primer na koje stranice posetioci najviše idu i da li dobijaju poruke o grešci na Veb stranicama.  Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca.  Sve informacije koje prikupe ovi kolačići se objedinjuju i stoga su anonimne.  Koriste se samo da bi se poboljšalo funkcionisanje Veb lokacije.

 

Kolačići funkcionalnosti

 – Ovi kolačići omogućavaju Veb lokaciji da zapamti izbore koje napravite (kao što su vaše ime, jezik ili region) i da pruže poboljšane, lične funkcije.  Informacije koje prikupljaju ovi kolačići mogu da postanu anonimne i ne mogu da prate aktivnost vašeg pregledača na drugim Veb lokacijama.

 

Ciljni ili reklamni kolačići

 – Ovi kolačići se koriste da vam pruže reklame koje su relevantnije vama i vašim interesovanjima.  Oni se koriste i da ograniče broj puta koliko vidite reklamu, a takođe pomažu da se izmeri delotvornost reklamne kampanje.  Njih postavljaju naše reklamne mreže sa dozvolom Libresse.  Oni pamte da ste posetili Veb lokaciju i ove informacije se dele sa drugim organizacijama kao što su reklamne organizacije.  Često će ciljni ili reklamni kolačići biti povezani na funkcionalnost lokacije koju pruža druga organizacija

 

Prihvatanje Uslova upotrebe

Prihvatanje Uslova upotrebe kao i pristupanjem i korišćenjem Lokacije, saglasni ste sa upotrebom kolačića.  Takođe se možete saglasiti sa našom upotrebom kolačića u podešavanjima koja ste izvršili u vašem Veb pregledaču.

 

Korisnička prosleđivanja

Essity može da vam dozvoli da objavljujete informacije, komentare ili drugi materijal na našoj Lokaciji, mrežama društvenih medija ili drugim uslugama na mreži. Ovo je u cilju olakšavanja protoka informacija o Essity i naših proizvoda. Obratite pažnju na uslove za takva korisnička prosleđivanja navedena o Zakonskoj izjavi (pogledati gore). Nemojte nam pružati informacije o drugim osobama osim ako možete da dokažete da imate njihovu saglasnost da ih pružite.

Galerija proizvoda

Kontaktirajte nas

Možeš da kontaktiraš Libresse putem:

facebook Twitter vkontakte Pinterest YouTube Instagram email
 
 
 
 
 

Da li ste zaboravili vašu lozinku?

Bez brige! Unesite vaše korisničko ime ili e-mail adresu a mi ćemo vam poslati detalje.

Greška, morate da unesete ime
Greška, unet e-mail ili korisničko ime ne postoje
Poslata je nova lozinka
 
 
 
 
 
 
Sačekajte

Pretplatite se na naš Bilten

Naš Bilten je odličan način da čuvate ažurirane informacije o sajtu, ponudama, događajima i još mnogo toga. U vezi sa Libresse!

Unet email je već na spisku za Bilten.
Vaš e-mail je sada registrovan za naš Bilten!
Nervažeća e-mail adresa
Obavezno polje

Odjavite se

 
 
 
 
 
 
Sačekajte

Odjavite se sa našeg Biltena

Da li smo mi nešto uradili ili rekli? Molimo da nas kontaktirate kako bismo vam to nadoknadili. Nedostajaćete nam! Šta da se radi – uvek možete ponovo da se prijavite ako se predomislite.

Greška. Da li ste uneli ispravan e-mail?
Sada ste odjavljeni!
Nervažeća e-mail adresa
Obavezno polje
 
 
 
 
 

Zdravo! Vaš pretraživač je malko star!

Pređite na bilo koju od ovih novih verzija.

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Hvala za vaše pitanje!

Naš stručnjak prima mnoštvo pitanja. Stručnjak će odgovoriti samo na pitanja na koja ranije nije dat odgovor.

 
 
 
 
 
 

Obrišite nalog

Vaš Libresse nalog je uklonjen