Upotreba kolačića i postavke

Standardna politika ovog vebsajta je da dozvoljava sve kolačiće.  To nam pomaže da Vam osiguramo najbolje tehničko iskustvo na ovom vebsajtu.Ako želite da nastavite posetu dozvoljavajući sve kolačiće ne morate da napravite nikakve izmene.

Ako želite da saznate više o načinu na koji koristimo kolačiće ili kako da promenite podešavanja, to možete učiniti ovde

 

Za mame i tate

Biti roditelj znači biti mnogo toga. Ti si uzor, negovatelj, prijatelj, ponekad neprijatelj, osoba od poverenja, mentor. Biti roditelj tinejdžera donosi mnoge izazove. Ali takođe donosi i nagrade - najčešće kada znate da ste pomogli vašem detetu da prođe kroz težak period i bude srećno.

Prolazak kroz pubertet je škakljiva stvar - verovatno se sećate koliko je to bio zbunjujući period za vas. Iako smatramo da o tome možete naći dosta informacija, ipak je i dalje lično iskustvo ono što izaziva osećaj anksioznosit. Možete da pomognete vašoj ćerki tako što ćete da joj čitate o stvarima kroz koje ona prolazi i na taj način budete sigurni da baratate pravim podacima. U ovom odeljku nalaze se osnovne informacije koje možete iskoristiti kako biste pomogli vašoj ćerki da bolje razume ono što se dešava sa njenim telom i da se u tome oseća sigurno. Jednostavno znajući da ona može da dođe do vas sa bilo kojim pitanjem bez osećanja stida je od velike pomoći, tako da ako ona već nije započela tu temu sa vama, zašto ne pronađete malo vremena da porazgovorate sa njom.

 
Strana se otvara...molimo sačekajte.
 
 
 

 

 

Ocenite ovaj odgovor

  Ocenjivanje Hvala što ste glasali
 
 
 
 
 
 
 

Da li ste zaboravili vašu lozinku?

Bez brige! Unesite vaše korisničko ime ili e-mail adresu a mi ćemo vam poslati detalje.

Greška, morate da unesete ime
Greška, unet e-mail ili korisničko ime ne postoje
Poslata je nova lozinka
 
 
 
 
 
 
Sačekajte

Pretplatite se na naš Bilten

Naš Bilten je odličan način da čuvate ažurirane informacije o sajtu, ponudama, događajima i još mnogo toga. U vezi sa Libresse!

Unet email je već na spisku za Bilten.
Vaš e-mail je sada registrovan za naš Bilten!
Nervažeća e-mail adresa
Obavezno polje

Odjavite se

 
 
 
 
 
 
Sačekajte

Odjavite se sa našeg Biltena

Da li smo mi nešto uradili ili rekli? Molimo da nas kontaktirate kako bismo vam to nadoknadili. Nedostajaćete nam! Šta da se radi – uvek možete ponovo da se prijavite ako se predomislite.

Greška. Da li ste uneli ispravan e-mail?
Sada ste odjavljeni!
Nervažeća e-mail adresa
Obavezno polje
 
 
 
 
 

Zdravo! Vaš pretraživač je malko star!

Pređite na bilo koju od ovih novih verzija.

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Hvala za vaše pitanje!

Naš stručnjak prima mnoštvo pitanja. Stručnjak će odgovoriti samo na pitanja na koja ranije nije dat odgovor.

 
 
 
 
 
 

Obrišite nalog

Vaš Libresse nalog je uklonjen