dailies V-Protection & Freshness Libresse V-Protection & Freshness Extra Long dnevni ulošci

Imamo dobre vesti – udobnost i zaštita su upravo postale lakše i održivije. Uneli smo neke promene u naše Libresse V-Protection & Freshness Extra Long dnevne uloške i oni su sada bolji nego ikad. Isprobaj ih i uveri se da nude svu superiornost koju si očekivala i da su zaista jednostavni za korišćenje. Duži su od Regular dnevnih uložaka za 4,2 cm, ali i dalje savršeno prijanjaju. 


Naša Cour-V™ adaptivna tehnologija je tu da ti pruži vrhunsku negu V-zone uz optimalnu apsorpciju – uključujući i neprijatne mirise – sa kojom ćeš biti sveža i zaštićena tokom celog dana. Za udobnost koja jača tvoje samopouzdanje, oni ti pružaju maksimalnu prilagodljivost i savršeno odgovaraju tvom jedinstvenom obliku tela, a svi znamo koliko je to važno. 

Dodali smo novi, intuitivni dizajn koji je odštampan na vrhu dnevnog uloška. Pogledaj i videćeš da je pravilno postavljanje uloška sada lakše. 

I mi želimo da damo svoj doprinos planeti, tako da smo smanjili ugljenični otisak ovih proizvoda racionalnijim korišćenjem resursa*. Takođe, sarađujemo sa organizacijom ClimatePartner da bismo preostale emisije kompenzovali ulaganjima u inicijative za zaštitu šuma. 

To je mnogo pluseva za nas! Sve što sada treba da uradiš je da ih isprobaš. Videćeš i sama da su tanki i udobni, da se prilagođavaju tvom telu i da optimalno upijaju – čak i neprijatne mirise. 

Jednostavno rečeno, Libresse V-Protection & Freshness Extra Long dnevni ulošci čine tvoj život lakšim, a to je odlična vest.

*proizvod sa smanjenom emisijom CO₂ u poređenju sa prethodnim proizvodom, na osnovu procena životnog ciklusa koje sprovodi Essity. Pročitaj više na www.libresse.com

Razlozi zbog kojih ćeš ih voleti:
  • Naša Cour-V™ adaptivna tehnologija je tu da ti pruži još viši nivo nege V-zone.
  • Isprobaj naše Libresse V-Protection & Freshness Extra Long dnevne uloške. Ostani sveža i zaštićena sa našom adaptivnom Cour-V™ tehnologijom: ne koristimo je samo za higijenske uloške – sada je tu i za dnevne uloške!!
  • MAKSIMALNA PRILAGODLJIVOST omogućava savršeno prilagođavanje tvom jedinstvenom obliku tela
  • SUPER APSORPCIJA održava tvoju V-zonu svežom i zaštićenom tokom celog dana
  • APSORPCIJA NEPRIJATNIH MIRISA ti pruža veću udobnost i samopouzdanje

Pogodno za

Dan
Dan
Noć
Noć
Iscedak i mrlje
Iscedak i mrlje
Znoj
Znoj
Vežbanje
Vežbanje

Moglo bi vas zanimati