Tvoja prva menstruacija

Saznaj sve što treba da znaš o svojoj prvoj menstruaciji, od grčeva i promena raspoloženja do različitih higijenskih proizvoda. Dodatno, tu su i neophodni saveti koji će ti pomoći da se lakše navikneš na menstruaciju.

Pubertet

Sve što je potrebno da znaš o znakovima i fazama puberteta kod žena. Dodatno, tu su i saveti o tome kako da se izboriš sa poteškoćama, tako da ništa ne ugrozi tvoje zdravlje i sreću.

Život s menstruacijom

Prikupili smo sve korisne informacije o svakom aspektu menstrualnog ciklusa. Bez obzira u kojoj se fazi menstrualnog ciklusa nalaziš, menstruacija može lako da se uklopi u tvoju svakodnevnicu.

Problemi s menstruacijom

Kada znaš šta su uzroci menstrualnih problema, lakše ćeš se nositi sa njima ukoliko se pojave. Ovde možeš da pronađeš sve informacije, bez obzira da li se radi o grčevima ili curenju, ili nečem ozbiljnijem što zahteva pomoć lekara.

Seks i veze

Brine te trudnoća ili te muči neko pitanje vezano za seks? Ovde ćeš pronaći gomilu korisnih informacija i saveta o seksualnosti, bezbednom seksu i trudnoći. Sve to će ti pomoći da razdvojiš zablude od činjenica.

Oko menopauze

Kada umeš da prepoznaš simptome perimenopauze, lakše se suočavaš sa promenama kroz koje prolazi tvoje telo. Evo kako lakše da podneseš tegobe u perimenopauzi, od krvarenja do napada vrućine i preosetljivosti grudi.

Dnevna intimna nega

Koristan skup praktičnih saveta i informacija o intimnoj nezi i čistoći. Pomaže ti da osiguraš svakodnevni osećaj svežine i udobnosti.