Polica u kupatilu

Kada postaneš svesna potrebe za intimnom negom kao delom svoje ženske higijene, izbor odgovarajućeg sredstva za pranje, uloška ili higijenske maramice može biti naporan.

Međutim, poznavanje koji su proizvodi za intimnu higijenu kod žena oni koji tebi odgovaraju, svakako će smanjiti zabrinutost.

Kada odlučuješ o intimnoj nezi, možeš da pojednostaviš odluku tako što ćeš da razmisliš o svom stilu života i kako on utiče na tvoje specifične potrebe. Zato što na rutinu tvoje intimne higijene utiče kako provodiš dan, način intimne depilacije i određene faze tvog života.

Ako si tinejdžer

Bez obzira da li si već dobila menstruaciju ili ne, intimnu zonu moraš održavati besprekorno čistom. Kao deo dnevne higijene koristi intimno sredstvo za higijenu kao što je Libresse Intimate Wash sa ekstraktom nane. Usled neredovnih menstruacija tačkasto krvarenje i sekret mogu da budu česti i nepredvidivi u tinejdžerskim danima, zato koristi Libresse dnevne uloške da bi se uvek osećala sveže i ugodno.

Ako si sportista

Čistoća nakon sportskih aktivnosti je veoma važna. Koristi Libresse sredstvo za intimno pranje za tuširanje nakon sportskih aktivnosti. Ako si u žurbi, pokušaj da koristiš intimne maramice koje će očistiti i osvežiti tvoju intimnu zonu. Vazdušasti dnevni uložak, kao što je Libresse DailyFresh, pružiće ti osećaj čistoće i ugodnosti tokom celog dana.

Ako često putuješ

Kada dosta vremena provodiš u pokretu i ne možeš da se tuširaš onoliko često koliko bi želela, i dalje možeš možeš da zadržiš svežinu koristeći Libresse DailyFresh dnevne uloške. Kao i pamučni veš, ovi ulošci su vazdušasti i održavaju čistoću i ugodnost intimne zone. I pokušaj da koristiš intimne maramice nakon odlaska u toalet. One će te osvežiti, pomoći da ukloniš neprijatne mirise i održaće ravnotežu pH vrednosti intimne zone.

Ako se depiliraš ili briješ intimnu regiju

Uklanjanje intimnih dlačica može da izazove osetljivost kože, suvoću ili čak i iritaciju. Libresse Intimate Mousse za depiliranu kožu sadrži neven koji smiruje i hidrira osetljivu kožu intimne zone nakon brijanja prilikom tuširanja. Ne zaboravi da koristiš piling nakon depilacije da bi uklonila mrtve ćelije sa kože i aloe vera gel za hidrataciju. Nakon nekoliko dana možeš da se vratiš na Libresse sredstvo za svakodnevno pranje. I možeš da koristiš Libresse DailyFresh dnevni uložak da bi se osećala ugodno svaki dan.

Ako si mlada majka

Nakon porođaja postoji velika mogućnost da intimna oblast postane bolne i upaljena. Intimna pena, kao što je Libresse’s Soothing Wash Mousse sa Vitaminom E i nevenom je sjajna jza ublažavanje i smirivanje kože. Libresse ulošci štitiće donji veš od potencijalnog sekreta i pomoći će u održavanju čistoće i sprečavanju neprijatnih mirisa. Upotreba intimnih maramica osvežiće intimnu zonu nakon odlaska u kupatilo sa umirujućim svojstvima vitamina E.

Nastavi da se upoznaješ sa činjenicama

Istraži još